logo-1-512

آسانسوراصفهان

آشنایی با آسانسور

شرکت گیتی آسانبر نصف جهان با نام تجاری  آسانسوراحمدی آماده نصب آسانسور در اصفهان و آسانسور در خمینی شهر ، آسانسور در نجف آباد ، آسانسور در شاهین شهر و سایر استان  با بهترین قطعات و بالاترین  کیفیت می باشد .

آسانسور یا بالابر وسیله ای برای انتقال از طبقه ای به طبقه دیگر در ساختمانهای مختلف می باشد .

در واقع اتاقک متحرکی است که می توان توسط آن به طبقات بالایا پایین  رفت.    درتعریفی مشابه آسانسور به مجموعه تجهیزات حمل ونقل گفته می شود که انتقال عمودی مردم و یا وسایل بین طبقات ساختمان رافراهم می نماید. یک آسانسور توسط موتور آسانسور نیروی لازم برای حرکت عمودی کابین را فراهم می کند.

 

اجزاي اصلي

  1. کابين و يوک (يوک چهارچوب نگهدارنده کابين ميباشد-کابین: اتاقک مسافر– قبلا کابین بدون در بود ولی درحال حاضر کابین باید دارای در مستقل باشد)
  2. قاب وزنه براي تعادل و خنثي کردن بخشي ازوزن کابين و مسافر-وزنه های چدنی معادل وزن کابین به علاوه نصف ظرفیت داخل قاب وزنه گذاشته میشود
  3. موتور محرک ميتواند در بالاي چاه آسانسور يا در زير و کنار چاه باشد
  4. تابلو کنترل (در موتور خانه آسانسور قرارداده ميشود-قطعات الکترونیکی کنترل کننده آسانسور در آنجادارد)
  5. ريل هاي راهنما(۲سري براي هدايت کابين ۲ سري براي هدايت قاب وزنه)
  6. طنابهاي فولادي که يوک را ازطريق فلکه کشش که سرموتورمحرک وصل است به قاب وزن مرتبط مي سازد و با دوران فلکه کشش توسط موتور، کابين و قاب وزنه درجهات مخالف يکديگر به حرکت در مي آيند.
  7. گاورنر و ترمز ايمني-در صورتيکه سرعت آسانسور از حد مجاز بالاتر رودگاورنر ترمز را به کار انداخته و فکهاي ترمز به ريل ها ميچسبد
  8. بافر يا ضربه گيرهاي زير يوک و قاب وزنه
  9. درهاي طبقات که فضاي چاه آسانسور را از کريدور طبقات جدا مي نمايد.
  10. شستي ها و نشانگر ها

 

 ابعاد و فواصل در آسانسور

کل مسير کابين از بالا تا پايين را تراول يا کورس حرکت آسانسور مي نامند. در زير کورس حرکت گودالي به عمق ۵/۱ الي ۲ متر بايد باشد که به آن پيت يا چاله ميگويند.فاصله کف بالاترين طبقه تا زير سقف چاه آسانسور را اورهد مي نامند که اين فاصله ۷/۳ تا ۵/۴ متر است.

 

ظرفيت آسانسور را با نفر يا کيلو بيان ميکنند. در تبديل نفر به کيلو هر نفر معادل ۷۵ کيلو در نظر گرفته ميشود. مساحت کابين ۴ نفره ۸/۰ متر مربع و به ازاء هر نفر تقریبا۱۵/۰ متر مربع به آن اضافه ميشود.

ارتفاع سقف کابين ۲۲۰ الي ۲۴۰ سانتيمتر و عرض در های متداول ۷۰ يا۸۰يا۹۰يا۱۰۰يا۱۱۰ سانتيمتر و ارتفاع در ۲۰۰ يا ۲۱۰ سانتيمتر ميباشد. چاله یا چاهک آسانسور به صورت استاندارد باید دارای ابعادی بزرگتر از 140در 140 باشد.

 

مراحل نصب آسانسور

قبل ا ز نصب آسانسور لازم است آهن کشي اجرا گردد. آهن کشي  نگهدارنده ريل هاي کابين و وزنه

مي باشد. آهن کشي تقريبا روزي سه  طبقه قابل انجام است.

پس از آهن کشي معمولا ريل گذاري و درب طبقات انجام مي شود که اين کار بسته به شرايط کاري به ازاي هر طبقه يک الي دو روز زمان مي برد. پس از اجراي ريل و درب کارهاي ساختماني تا تکميل ساختمان پيش مي رود سپس کارهاي باقيمانده نصب و راه اندازي آسانسور انجام مي گردد که بسته به شرايط کاري يک الي دو روز کاري براي هر طبقه زمان صرف ميشود.

 

آسانسور از لحاظ نحوه وارد شدن نیروی محرکه به کابین آسانسور به چهار دسته کلی تقسیم می گردد:

آسانسور کششی-آسانسور هیدرولیک-آسانسور وینچی- آسانسور مغناطیسی

شرکت گیتی آسانبر نصف جهان دارای فروشگاه قطعات آسانسور و کارگاه کابین سازی توانمند در  اجرای انواع آسانسور با خواست ونظر مشتری می باشد.